Apartmani Korčula Prigradica Apartmani Anić

Otok Korčula, obdaren bajkovitom obalom živopisnih uvala i bistrog mora, pruža nezamjenjivo odredište za pronaći apartman za odmor i opuštanje u sunčanim ljetnim mjesecima. Apartmani Korčula Prigradica apartmani Anić primjer su tih mjesta, koje u originalnom ozračju maslinika podignutih na terasama kamenih zidova duboko utiskuje dojam što ga pruža Korčula i Dalmacija.

Smještaj u apartmanima obitelji Anić. Apartmani se nalaze na dvije lokacije - uvala Prigradica i uvala Kurija


  • Mila Apartmani Prigradica kuća uz plažu
  • Mila apartmani Prigradica pogled s terase
  • Mila apartmani Prigradica plaža
  • Korčula vila Prigradica Vila Kurija
  • Kuća za odmor s bazenom Korčula Prigradica
  • Vila Kurija plaža

Mila - Apartmani Prigradica

Apartmani Mila u uvali Prigradica na otoku Korčula nude smještaj u dva komforno uređena apartmana, svaki za po 4 osobe. Kuća je 20 metara udaljena od mora i betonske plaže uređene na stijenovitoj obali. Šljunčane plaže su 80-150 metara udaljene od kuće.

Vila Kurija

Uvala Kurija se nalazi na sjevernoj strani otoka Korčula nedaleko poznate uvale Prigradica. Do nje se vrlo brzo može doći cestom iz mjesta Blata. Ova cesta ima i uređenu šetnicu pogodnu za večernje šetnje.

Vila Kurija obitelji Anić napravljena je u duhu kamenih terasa otoka Korčula istovremeno pružajući izuetan komfor stanovanja. Ovo je prepoznato i od strane turističke komisije te su ovoj kući za odmor s bazenom dodijelili klasu od 4 zvijezdice.

Sama uvala vrlo je mirno mjesto ugodno za boravak i kupanje na uređenoj plaži koja se nalazi 50 metara od kuće. Kupati se može također na plažama u 300 metara udaljenoj Prigradici gdje se nalaze trgovine, barovi i restorani s dobrom ponudom dalmatinskih i ostalih specijaliteta otoka Korčula.

Obitelj Anić srdačno će vas dočekati na otoku Korčuli u uvalama Prigradica i Kurija te vam ponuditi originalne domaće proizvode kao što su vino i maslinovo ulje. U prijateljskom ozračju potrudit će se dokazati kako su njihovi apartmani napravljeni s osjećajem da se stvori specifičan i originalan prostor izgrađen, u duhu stoljetne tradicije, kamenom koji je samo produžetak jedinstvene prirode mora i sunca.


Adrese i kontakt

Ivo Anić
Blato - otok Korčula
Tel: +385 (0)20 851 909
Mob: +385 (0)91 888 9946


REZERVIRAJTE APARTMAN 
Korčula Prigradica
temperature